Followers

DISCLAIMER

Goofs ini sebenarnya bahan tambah nilai untuk filem tu sendiri dan benda suka-suka di kalangan peminat filem. Goof / bloopers sebenarnya tipikal dalam mana-mana pembikinan termasuklah Hollywood. Harap penonton yang membaca tidak akan menilai kualiti dari sudut goof / bloopers kerana nilai sesebuah filem itu terletak pada kualiti cerita, lakonannya dan bla3.

Orang filem pula tak perlu risau, goof / bloopers filem anda akan didedahkan selepas semua filem habis tempoh wajib tayang. Dan, jika keuntungan filem anda RM11 juta, nilai tu tak akan menyusut jadi RM1 pun jikalau goof / bloopers anda didedahkan. Rasanya bertambah untung ada la kot sebab orang akan tonton di astrofirst ataupun DVD untuk make sure apa yang dikatakan tu betul atau tak.

Friday, November 20, 2009

G.I Joe: Rise Of The Cobra (2009)

G.I Joe.. sebuah filem yang menjadi saingan sengit Transformers. Meh aku bawakan apa pulak yang x kena ngn scene-scene dalm filem ni.. hehe..

Anda sedia..??

1) Dalam scene ni, geng Cobra tengah nak tunjuk kekuatan geng Cobra yang dah disuntik ni. Dalam kotak tu, ada ular tedung yang besar. Perhatikan dalam (1) pabila lelaki tu nak jadi volunteer, okeyh, xde pape g. Still xde masalah dengan scene ni. Then, pada (3) ular tu... tetiba hilang. Huh?

2) Dalam scene ni, Baroness tgh nak naik lif. Perhatikan muka dia dalam (1) xde darah. Cantik lagi. Pastu (2) dan (3), terus ada darah. Pantasnya darah mengalir.. huhuhu. Scene ni x sampai beberapa saat. Huhu..

itu je... hehe

1 comment:

farah_inn said...

gi joe mmg best. wah2 sket beza pon u ley nmpak ek. hee