Followers

DISCLAIMER

Goofs ini sebenarnya bahan tambah nilai untuk filem tu sendiri dan benda suka-suka di kalangan peminat filem. Goof / bloopers sebenarnya tipikal dalam mana-mana pembikinan termasuklah Hollywood. Harap penonton yang membaca tidak akan menilai kualiti dari sudut goof / bloopers kerana nilai sesebuah filem itu terletak pada kualiti cerita, lakonannya dan bla3.

Orang filem pula tak perlu risau, goof / bloopers filem anda akan didedahkan selepas semua filem habis tempoh wajib tayang. Dan, jika keuntungan filem anda RM11 juta, nilai tu tak akan menyusut jadi RM1 pun jikalau goof / bloopers anda didedahkan. Rasanya bertambah untung ada la kot sebab orang akan tonton di astrofirst ataupun DVD untuk make sure apa yang dikatakan tu betul atau tak.

Thursday, July 28, 2011

The Adjustment Bureau (2011)

1. Kedudukan tangan kanan David Norris berubah secara tiba tiba selepas tukar syot.

2. Semasa David Norris jatuh, hujung kotnya menutupi leher. Tukar saja syot, terus lipatan kotnya berubah menjadi lebih pendek dan tidak menutupi leher.

3. Serpihan kaca atas bumbung kereta hilang dalam syot atas.

4. Trivia: Kalau korang perasan, artikel surat khabar ini hanyalah pengulangan paragraph yang sama. Perhatikan dua paragraph yang berulang dalam newspaper ini.

2 comments:

APAN said...

mmg terbukti kantoi cuma yg no 1 tu je mungkin cam x berapa kantoi kot.huhu...

Bungakopi said...

A'AH. KALAU KO TULIS KANTOI BAB2 TUKAR TANGAN, KEDUDUKAN BAHU SUMA TU..MACAM XBRP KANTOI AR. NORMAL LA TU MANUSIA BERGERAK2. TP YG BAWAH2 TU MEMANG KANTOI YG BEST LA