Followers

DISCLAIMER

Goofs ini sebenarnya bahan tambah nilai untuk filem tu sendiri dan benda suka-suka di kalangan peminat filem. Goof / bloopers sebenarnya tipikal dalam mana-mana pembikinan termasuklah Hollywood. Harap penonton yang membaca tidak akan menilai kualiti dari sudut goof / bloopers kerana nilai sesebuah filem itu terletak pada kualiti cerita, lakonannya dan bla3.

Orang filem pula tak perlu risau, goof / bloopers filem anda akan didedahkan selepas semua filem habis tempoh wajib tayang. Dan, jika keuntungan filem anda RM11 juta, nilai tu tak akan menyusut jadi RM1 pun jikalau goof / bloopers anda didedahkan. Rasanya bertambah untung ada la kot sebab orang akan tonton di astrofirst ataupun DVD untuk make sure apa yang dikatakan tu betul atau tak.

Chanteq Boutique

BLOGGERS! ANDA VIP KAMI....


printed bawal
hanya RM14
sekodi RM240
caj pos semenanjung (RM6) sabah sarawak (rm9)


LOUIS VUTTON &CHANEL
hanya RM16
caj pos semenanjung (RM6) sabah sarawak (rm9)lebih banyak pilihan tudung di


untuk dapatkan diskaun pembelian tudung di Chanteq Boutique, cuma ceritakan tentang kedai online kami dengan membuat post di blog korang. Jangan lupa, linkkan fanpage kami dalam post tersebut. 

anda boleh cerita apa saja. boleh cerita tentang bagaimana pandangan ttg tudung tudung di sini? kenapa anda berkenan untuk membeli belah di sini? dan macam macam lagi. ceritakan apa saja mengenai fanpage ini di blog anda.

Selepas itu, letak link blog anda di fanpage kami dan pilih tudung yang ada suka!

1 comment:

~~oOpEt~~ said...

cantik design tudung :)