Followers

DISCLAIMER

Goofs ini sebenarnya bahan tambah nilai untuk filem tu sendiri dan benda suka-suka di kalangan peminat filem. Goof / bloopers sebenarnya tipikal dalam mana-mana pembikinan termasuklah Hollywood. Harap penonton yang membaca tidak akan menilai kualiti dari sudut goof / bloopers kerana nilai sesebuah filem itu terletak pada kualiti cerita, lakonannya dan bla3.

Orang filem pula tak perlu risau, goof / bloopers filem anda akan didedahkan selepas semua filem habis tempoh wajib tayang. Dan, jika keuntungan filem anda RM11 juta, nilai tu tak akan menyusut jadi RM1 pun jikalau goof / bloopers anda didedahkan. Rasanya bertambah untung ada la kot sebab orang akan tonton di astrofirst ataupun DVD untuk make sure apa yang dikatakan tu betul atau tak.

Sunday, November 22, 2009

Showtime (2002)



It's ShOWtime!!!! yeah... kali ni.. sebuah filem lakonan Robert De Niro dan Eddie Murphy...

sedia?

perhatikan burger Robert De Niro.. berubah-ubah posisi pegangannya even scene ni x panjang.

Perhatikan beg yang Eddie Murphy pegang. Dalam (1) beg tu ada kertas besar. Then, bila tukar syot g (2) dan kembali ke syot (3), kertas tu dah jadi kecik... ahaha...

2 je.. da

2 comments:

sukiminna said...

robert dinero suke makan burger tepi2 dlu..so lepas dia gigit satu tepi dia pusing gi tepi yg len then gigit lagi..

bile sume sisi da gigit baru dia makan yang tgh lak..

n dia pusing tu time camera ngadap tmpt len..

wahahaa, merepek lagi ak

CikGu_MaN said...

perhatikan tol2...

Robert tak pusing burger tu.. dia leka sembang... tangannya tidak bergerak...

tgk skali lagi yer