Followers

DISCLAIMER

Goofs ini sebenarnya bahan tambah nilai untuk filem tu sendiri dan benda suka-suka di kalangan peminat filem. Goof / bloopers sebenarnya tipikal dalam mana-mana pembikinan termasuklah Hollywood. Harap penonton yang membaca tidak akan menilai kualiti dari sudut goof / bloopers kerana nilai sesebuah filem itu terletak pada kualiti cerita, lakonannya dan bla3.

Orang filem pula tak perlu risau, goof / bloopers filem anda akan didedahkan selepas semua filem habis tempoh wajib tayang. Dan, jika keuntungan filem anda RM11 juta, nilai tu tak akan menyusut jadi RM1 pun jikalau goof / bloopers anda didedahkan. Rasanya bertambah untung ada la kot sebab orang akan tonton di astrofirst ataupun DVD untuk make sure apa yang dikatakan tu betul atau tak.

Tuesday, May 3, 2011

Senjakala (2011)

1. Kain tuala Bella yang berada di lehernya berubah kedudukan diantara syot. Kejap pendek kejap panjang di sebelah bahu kirinya.

2. Rambut Bella yang berada di kananya berubah kedudukan secara tiba tiba selepas beberapa flashback mimpi Lisa.

3. Sewaktu Arman minta izin, tangan Khalisa di pahanya. Namun, sewaktu Arman letak kapas di luka Khalisa, tangannya tiba tiba berada di tangan kerusi sebelah kiri.

4. Bapa arman yang pegang bawah tempat setanggi tiba tiba memegang tepinya secara tiba tiba.

1 comment:

apik pehe said...

laaa..x terperasan la pulak