Followers

DISCLAIMER

Goofs ini sebenarnya bahan tambah nilai untuk filem tu sendiri dan benda suka-suka di kalangan peminat filem. Goof / bloopers sebenarnya tipikal dalam mana-mana pembikinan termasuklah Hollywood. Harap penonton yang membaca tidak akan menilai kualiti dari sudut goof / bloopers kerana nilai sesebuah filem itu terletak pada kualiti cerita, lakonannya dan bla3.

Orang filem pula tak perlu risau, goof / bloopers filem anda akan didedahkan selepas semua filem habis tempoh wajib tayang. Dan, jika keuntungan filem anda RM11 juta, nilai tu tak akan menyusut jadi RM1 pun jikalau goof / bloopers anda didedahkan. Rasanya bertambah untung ada la kot sebab orang akan tonton di astrofirst ataupun DVD untuk make sure apa yang dikatakan tu betul atau tak.

Friday, January 1, 2010

Wild Hogs (2007)

Wild Hogs.. sebuah filem lakonan John Travolta.. filem komedi.. jom kita tengok apa yang mungkin korang terlepas pandang dalam filem ni...

dalam scene ni, si laki ni sedang dok usha pompuan kat sebelah. Dia terlepas cakap kat lappy dia dan menyebabkan komputer dia search untuk altenative sex. Ok.. Si lelaki gelabah lalu tanggalkan keyboard (gambar kiri). Pastu, dia wat deee. Perhatikan kedudukan keyboard yang terkeluar dalam (3). Bila air tertumpah dan komputer berasap (4), tetiba je keyboard dah berada di tepi... (5)
Geng bikers ni pecahkan tingkap kedai nih.. (lihat 1).. tapi, dalam (2) , bila mamat ni masuk, korang akan perasan yang tingkap kaca tu x pecah..

ngeh2.. tu je

No comments: