Followers

DISCLAIMER

Goofs ini sebenarnya bahan tambah nilai untuk filem tu sendiri dan benda suka-suka di kalangan peminat filem. Goof / bloopers sebenarnya tipikal dalam mana-mana pembikinan termasuklah Hollywood. Harap penonton yang membaca tidak akan menilai kualiti dari sudut goof / bloopers kerana nilai sesebuah filem itu terletak pada kualiti cerita, lakonannya dan bla3.

Orang filem pula tak perlu risau, goof / bloopers filem anda akan didedahkan selepas semua filem habis tempoh wajib tayang. Dan, jika keuntungan filem anda RM11 juta, nilai tu tak akan menyusut jadi RM1 pun jikalau goof / bloopers anda didedahkan. Rasanya bertambah untung ada la kot sebab orang akan tonton di astrofirst ataupun DVD untuk make sure apa yang dikatakan tu betul atau tak.

Monday, August 15, 2011

Rasuk (2011)

1. Bayang kren kamera dapat dilihat di atas bumbung dua kenderaan pada awal filem.

2. Malah, semasa teksi masuk rumah juga, bayang kren kamera kelihatan.

3. Kain pelikat di atas bahu Pak Mael yang berserabut tetiba saja kemas dalam close-up. Kain pelikat kembali berserabut selepas syot bertukar.

4. Rambut Melati tiba tiba lebat di bahagian kanan selepas bertukar syot.

5. Bantal putih tiba tiba hilang.

4 comments:

cik siti said...

hahaha... ade je kann

BHAIHAQI COOL said...

hemmm fail2 ni , hahahhaa~~

♥Aien Najwa♥ said...

yuhuhuuu..name pon film,movie,cerite..rekaan semate..=))

uncle hyree said...

tajam betul mata kamu ni..kalau uncle tengok keter tu..rasanya cam tiang tepon jer..takde kata kren pun hihihihi