Followers

DISCLAIMER

Goofs ini sebenarnya bahan tambah nilai untuk filem tu sendiri dan benda suka-suka di kalangan peminat filem. Goof / bloopers sebenarnya tipikal dalam mana-mana pembikinan termasuklah Hollywood. Harap penonton yang membaca tidak akan menilai kualiti dari sudut goof / bloopers kerana nilai sesebuah filem itu terletak pada kualiti cerita, lakonannya dan bla3.

Orang filem pula tak perlu risau, goof / bloopers filem anda akan didedahkan selepas semua filem habis tempoh wajib tayang. Dan, jika keuntungan filem anda RM11 juta, nilai tu tak akan menyusut jadi RM1 pun jikalau goof / bloopers anda didedahkan. Rasanya bertambah untung ada la kot sebab orang akan tonton di astrofirst ataupun DVD untuk make sure apa yang dikatakan tu betul atau tak.

Thursday, June 23, 2011

Faster (2010)

1. Gambar tiba tiba muncul selepas Driver nak ambil kad nama.

2. Rokok Cop yang berada di mulutnya tiba tiba berada di tangan. Perhatikan kepulan asap di tangan Cop.

3. Kedudukan bayang hitam berubah posisi. Malah tangan mangsa juga yang berada berhampiran meja juga berubah. Perhatikan meja tidak kelihatan dalam gambar bawah walaupun pada awalnya, jari mangsa berada di bawah meja.

4. Pistol yang dicampak tiba tiba berada di hadapan Killer semula secara tiba tiba.

5. Kain putih muncul secara tiba tiba di badan anak Cop selepas tukar syot. Kain tersebut sekejap hilang dan muncul kembali di antara dua syot.

1 comment:

Anonymous said...

ko tau komen tau wat filem ka?
ckp lebih buat xdok ..! ..