Followers

DISCLAIMER

Goofs ini sebenarnya bahan tambah nilai untuk filem tu sendiri dan benda suka-suka di kalangan peminat filem. Goof / bloopers sebenarnya tipikal dalam mana-mana pembikinan termasuklah Hollywood. Harap penonton yang membaca tidak akan menilai kualiti dari sudut goof / bloopers kerana nilai sesebuah filem itu terletak pada kualiti cerita, lakonannya dan bla3.

Orang filem pula tak perlu risau, goof / bloopers filem anda akan didedahkan selepas semua filem habis tempoh wajib tayang. Dan, jika keuntungan filem anda RM11 juta, nilai tu tak akan menyusut jadi RM1 pun jikalau goof / bloopers anda didedahkan. Rasanya bertambah untung ada la kot sebab orang akan tonton di astrofirst ataupun DVD untuk make sure apa yang dikatakan tu betul atau tak.

Wednesday, February 17, 2010

Little Man (2006)


Little Man, sebuah filem komedi dari Wayans brothers.. dalam gambar ni, ada sedikit mistake yg mungkin korang x sedar. Dalam scene ni, si bapak tgh nak chase kete yang dicuri leyh 'anak' dia. Lalu, dia tumpang sorang kakak ni. Dalam waktu dia drive, leh lak make up2.. yg 2 xde pe. Perhatikan seatbelt. Dalam (2) masih ada di badan, pastu tukar syot tunjuk anak2 dia kat blakang. Then, terus, tetibe je dia kelihatan tidak memakai seatbelt. Aaahai... padahai pas2 baru la dia bukak seatbelt tu.. huhu

3 comments:

M!Er4N said...

best ke cte ni?x penah tgok plak

nas aliff said...

haha..
best ke?
x penah dgr pon..
haha

CikGu_MaN said...

best la....