Followers

DISCLAIMER

Goofs ini sebenarnya bahan tambah nilai untuk filem tu sendiri dan benda suka-suka di kalangan peminat filem. Goof / bloopers sebenarnya tipikal dalam mana-mana pembikinan termasuklah Hollywood. Harap penonton yang membaca tidak akan menilai kualiti dari sudut goof / bloopers kerana nilai sesebuah filem itu terletak pada kualiti cerita, lakonannya dan bla3.

Orang filem pula tak perlu risau, goof / bloopers filem anda akan didedahkan selepas semua filem habis tempoh wajib tayang. Dan, jika keuntungan filem anda RM11 juta, nilai tu tak akan menyusut jadi RM1 pun jikalau goof / bloopers anda didedahkan. Rasanya bertambah untung ada la kot sebab orang akan tonton di astrofirst ataupun DVD untuk make sure apa yang dikatakan tu betul atau tak.

Saturday, March 10, 2012

Chantek (2012)

 1. Anda akan perasan yang kedudukan bra dan g-string lebih dekat dengan dinding berbanding syot jauh yang nampak lebih jauh dari dinding. 

2. Semasa Ady hulur RM50, hujung bawah RM50 tak berlipat. Dalam syot seterusnya, RM50 tersebut berlipat pula. 

3. Anda juga mesti perasan yang cara manager Ady pegang botol airnya berbeza between syot. Dari satu syot, pegangannya sedikit saja. Syot satu lagi, manager menggenggam botol air tersebut. 


4. Semasa Ady letak ganggang telefon, ganggang tu jatuh. Namun, dalam syot Ady keluar bilik, tak pula nampak ganggang telefon yang terjuntai.

No comments: