Followers

DISCLAIMER

Goofs ini sebenarnya bahan tambah nilai untuk filem tu sendiri dan benda suka-suka di kalangan peminat filem. Goof / bloopers sebenarnya tipikal dalam mana-mana pembikinan termasuklah Hollywood. Harap penonton yang membaca tidak akan menilai kualiti dari sudut goof / bloopers kerana nilai sesebuah filem itu terletak pada kualiti cerita, lakonannya dan bla3.

Orang filem pula tak perlu risau, goof / bloopers filem anda akan didedahkan selepas semua filem habis tempoh wajib tayang. Dan, jika keuntungan filem anda RM11 juta, nilai tu tak akan menyusut jadi RM1 pun jikalau goof / bloopers anda didedahkan. Rasanya bertambah untung ada la kot sebab orang akan tonton di astrofirst ataupun DVD untuk make sure apa yang dikatakan tu betul atau tak.

Thursday, December 2, 2010

Maut (2009)

Jom kita lihat benda yang korang tak perasan dalam filem Bade Hj Azmi, Maut. Filem yang menarik menggabungkan tiga kisah bertemakan kematian dan dosa. Menarik.

Dalam bas, beg su berbeza kedudukannya dalam dua syot berbeza.

Rambut Su di sebelah kanannya berada di belakang bahu sebelum tiba-tiba berada di hadapan bahu. Sewaktu Su hendak pergi dapur, rambutnya kembali berada di belakang bahunya.

Buku di atas meja yang pada asalnya berterabur tiba-tiba tersusun kemas.

No comments: