Followers

DISCLAIMER

Goofs ini sebenarnya bahan tambah nilai untuk filem tu sendiri dan benda suka-suka di kalangan peminat filem. Goof / bloopers sebenarnya tipikal dalam mana-mana pembikinan termasuklah Hollywood. Harap penonton yang membaca tidak akan menilai kualiti dari sudut goof / bloopers kerana nilai sesebuah filem itu terletak pada kualiti cerita, lakonannya dan bla3.

Orang filem pula tak perlu risau, goof / bloopers filem anda akan didedahkan selepas semua filem habis tempoh wajib tayang. Dan, jika keuntungan filem anda RM11 juta, nilai tu tak akan menyusut jadi RM1 pun jikalau goof / bloopers anda didedahkan. Rasanya bertambah untung ada la kot sebab orang akan tonton di astrofirst ataupun DVD untuk make sure apa yang dikatakan tu betul atau tak.

Wednesday, November 25, 2009

2 Fast 2 Furious (2003)


Dalam scene ni, Eva Mendes ni pakai earing yang memang jelas dalam scene (1), (2) dan (3) di sebelah kanan. Pas2, diorang g jumpa geng ni kat satu tempat dalam club tu jugak (4). Eva Mendes ni duduk kat satu sofa. Close-up syot dah tunjukkan yang Eva tetiba je tak pakai earing. (5)

No comments: